söndag 7 mars 2010

Ankomst Thailand


Vad vi inte kunde förstå när vi ankom till Thailand:
- att vi skulle jämföra allt i Thailand med Indonesien och självklart konstatera att ALLT i Indonesien är bättre
- att Sören, precis efter att vi checlat in på Marriott Vacation Club Mai Kao, skulle bli akut allergisk mot Marriottkonceptet. Medan jag lätt kunde vänja mig vid tre platt-TV:n på rummet och åka elbuggy mellan pool och beach, var Sören tvungen att åka leksaksbilen med ett ironiskt ansiktsuttryck för att straffa Marriott där han själv checkat in utan pistolhot. Hans protest slog säkert rätt och poolkillen, städerskan, elbilföraren gick nog hem och funderade på om Marriott var rätt arbetsplats för dem.
- att Sören, när vi tre dagar senare när vi checkade in i primitiv bungalow på Ko Lanta, blev arg på bungalowen och längtade tillbaka till Marriott
- att det var separationsångesten från Indonesien som fick oss att agera så här
- vad som kommer att vänta oss när vi kommer tillbaka till minusgrader och snålblåst och tvingas manövrera hushållsmaskinparken själva. Ethel drömde senast i natt att tvättmaskinen började vandra under centrifugering och slog sönder inredningen. Man behöver inte vara bekant med Freud för att fatta att detta var en jäkligt otäck dröm.

Men pandan var till synes skön att packa upp för Karl Einar.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Underbara uttryck ni uppvisar på bilderna!! Längtar efter er! Här är det dagsmeja varje solig dag - lite närmare vår och vårblommor, vårvarm luft, sval mark, spirande gräs och fågelsång
    Välkomna hem!
    Kram från Henrik & Malin, Embla & Vera (som undrar om vi kan ses dagen efter att ni anlänt till Sverige;-)) & Zeke

    SvaraRadera
  2. Vi längtar också jättemycket efter er!
    Välkomna hem!
    Mormoromorfar

    SvaraRadera
  3. Men när kommer ni hem då?? Vi längtar efter er!
    Vi kommer ju inte iväg till Thailand den här gången men ska försöka komma i väg på en fullständig idiotavslappningsholiday till Tunisien eller så i början på april.
    Jag har jobbat typ 70 timmar i veckan sen nyår och behöver rehab på strand!
    Kolla in teaterns (mer eller mindre min) blogg på http://orestien.blogspot.com/

    Puss på er!

    SvaraRadera