torsdag 7 maj 2009

Vardag


Det märks på frekevensen av nya blogginlägg att det börjar bli vardag för oss att vara här i Jakarta. Det blir allt färre saker som sticker ut, som är uppseendeväckande som känns spännande att berätta om. Det kanske handlar om att nu är smekmånaden över och tillvaron är ganska vanlig och bekant. Därmed inte sagt att vi har tråkigt utan snarare att vi har kommit in i en ny fas. Nästa vecka ska Sören resa till Sumatra - något som han ser fram emot. Veckan därpå, över Kristi Himmelsfärd tar hela familjen en efterlängtad tur till Bali igen.

Vädermässigt har det också skett en förändring. Det regnar allt mindre och när det väl regnar så sker det ofta på natten i stället för på eftermiddagen som tidigare. Det märks även att antalet myggor har ökat. Mindre regn ger fler myggor. Det kan tyckas konstigt men när det regnar mycket sköljs alla myggägg och larver bort hela tiden. Med mindre regn hinner de kläcka i lugn och ro. Svea inviger vårt nya myggnät på bilden.

För övrigt så verkar veckans snackis här i Indonesien vara att antikorruptionsministern är misstänkt för mord. Ryktet säger att det handlar om ett triangeldrama där en kvinnlig golfcaddy är en gemensam nämnare hos de båda männen, den misstänkte ministern och mordoffret. Som sagt, vardag, för att vara Indonesien.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera