måndag 17 augusti 2009

Atmostfear, FX Mall

...FX Mall med Atmostfear (fyndigt namn!) - världens längsta inomhusrutschbana från våning 7 till bottenplan. Denna vuxenattraktion har i vanliga fall en lång kö av kostymklädda medelålders män som tar sig en lunchrusch innan de återvänder till kontoret så vi passade på när alla indonesier var ute och firade nationaldagen.

Man måste ha skyddskläder, knäskydd, hjälm, vara över 12 år och fullt frisk (inte för att någon fullt frisk människa egentligen skulle välja att göra detta). Med andra ord, både Sören och Ethel åkte, även om Ethel hade svårt att gå fram till starten eftersom golvet var gjort av glas och man såg till våningen under. Det senare kan tyckas som en ologisk rädsla med tanke på att hon strax efter skulle lägga sig i ett genomskinligt rör med fallhöjd sju våningar, men det är väl just det som kännetecknar fobier...

Sörens färd våning 7-5 ser ni i filmen längst ner.

Ethels färd filmade inte Sören eftersom han låtsades att han inte kände kvinnan som till slut kom ut ur röret där vrålet förebådat hennes ankomst under de 10 sekunder åkturen tog. Övriga åkare fick applåder av publiken men Ethel möttes av gapskratt.

På länken nedan ser ni hela rutschbanan:
http://www.youtube.com/watch?v=co5sT4b4wd8


Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar