torsdag 11 juni 2009

God morgon!

När gryningsljuset första strålar silas in genom myggnätssänghimmeln gör vi den fasansfulla upptäckten att vi inte är ensamma i sängen. 5 cm kackerlacka, det dubbla med antenner, sitter i taket. På insidan. Ännu värre var det när vi tänkte på hur den har kommit dit, från golvet i mörkret, upp i sängen, kanske trasslat runt lite bland lakanen och irrat kors och tvärs över våra kroppar... En dispyt uppstod där Ethel hävdade att det var gårdagens kackerlacka som Sören sparkat ut från köket som nu punktmarkerade vem som har makten. Sören menar att de inte är kapabla till att tänka i flera led.

Nästa chock kom vid lunchtid. Helt plötsligt säger Karl Einar: "Jag har faktiskt ätit köttkorv. Vi fick smaka på grillspett på skolan och det var jättegott!".

Två chockerande upptäckter under samma dag. Ok då, den första var värre. Karl Einar får förstås bli köttätare om han vill, på villkoret att han håller sig borta från kackerlackssnacksen som är en delikatess i Asien. Man vill ju inte riskera en massiv hämndauktion från den underskattade hjärnaktiviteten hos Jakartas samtliga kackerlackor.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar