måndag 23 mars 2009

Full rulle hela dagen

Enligt skolans ordningsregler får pojkar inte ha långt (ovårdat) hår och eftersom Karl Einars hår växer som gräs var det dags för klippning igen, trots att han blev trimmad för bara sju veckor sedan.

Vi bokade tid på d'Katz, en mintgrön- och pastellfärgad barnsalong som serverar hela kitet: tecknad film, milkshake, pommes frites med chicken nuggets och en valfri leksak allt för 40 kr. Barnen satt som klistrade vid sina TV-skärmar.

På eftermiddagen provade vi ett nytt lekland, Bondies. Lite större och dyrare än vår favorit Tamani Kids, men exakt samma attraktioner som säkert alla andra lekland världen över. Barnen hade fullt sjå att rädda sig undan ett vilddjur som blev fixerad vid att jaga dem med ett fasansfullt vrål (se bild). Som vanligt när vi är ute dagtid kan man inte tro att vi befinner oss på jordens mest tättbefolkade område, vilket Java är. Det är helt öde. De enda andra gästerna här var vilddjuret och hans skötare.

Under de timmar som barnen lekte satt Ethel och skrev på sin bok, precis som alla andra friårslediga med litterära drömmar försöker göra. Det har inte gått så bra hittills, men denna gång kunde hon skylla på att barnstolarna i anslutning till leklandet i kombination med vilddjurets utfall gjorde att hon inte hittade rätt känsla. Därför är och förblir boken 0 (noll) sidor lång.
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Vilken fantastisk frisörsalong..
    Ungarna här hade verkligen trivts..

    Men kan det va gott att äta när man blir klippt.hua för hår i munnen..

    Ha det så bra..
    kram anna

    SvaraRadera